Denne lille dingsen tar video i Full-HD

Om de beste kameramobilene kanskje tar omtrent like gode bilder som et rimelig kompaktkamera, gjelder ikke det samme for videoopptak. Derfor har markedet for små, kompakte videokameraer vokst de siste par årene.

Panasonic har imidlertid hengt litt etter, og i stedet har Flip UltraHD, Kodak Play Sport, Creative Vado, Sony Snap og andre videokameraer konkurrert om kundene.
 

I dag lanserte Panasonic sitt første mini-videokamera som tar videoopptak i Full-HD (1920 X 1080 pikslers oppløsning) med en veiledende pris på 169,95 dollar – tilsvarende en norsk tusenlapp. Det er ikke all verdens for et videokamera som kan skilte med Full-HD, USB-tilkobling, LED-lys, SD-kortplass, flere fargefiltre og kamerainnstillinger, og som også kan ta stillbilder med 8-megapikslers oppløsning.
 

En annen fin finesse er at du kan bruke kameraet som web-kamera ved å koble det til en PC.
 

Panasonic-videokameraet har sluppet unna et fancy navn, så hvis dette hørtes aktuelt ut for deg bør du notere typenummeret HM-TA1 på notatblokken. Videokameraet kommer i salg i august, ifølge pressemeldingen fra Panasonic, og kommer i fargene rød, lilla og mørk grå.

Forsiden akkurat nå

Til toppen