Denne klokken kjører Windows

Hvem som står bak eller hvordan de har fått det til er et mysterium. Men denne klokken er trolig trolig den minste enheten som noensinne har kjørt operativsystemet Windows Mobile 5. Uret styres ved at skjermen er trykkfølsom, og ved hjelp av en medfølgende pekepenn.

Ifølge Pocket PC Thoughts, så skal klokken gjenkjenne håndskrift. Armbåndsuret registrerer nemlig håndskriften din og oversetter den til digital tekst. Skjermen er av typen Oled, slik at den lavt strømforbruk.

Har Wi-fi

Armbåndsuret er imidlertid ikke noen telefon, men er mer som en knøttliten PDA. Den har nemlig ikke telefonfunksjoner, men Wi-fi i stedet, slik at du kan koble den til internett. Akkurat hva du på et fornuftig vis kan bruke denne internettilkoblingen til er uvisst.

Klokken kommer neppe i salg i norske butikker med det aller første. Klokker som fungerer som mobiler eller har kamera har lenge vært i salg i for eksempel Kina, men har enda ikke funnet veien til Europa.

Det nærmeste vi kommer her, er Sony Ericssons Bluetooth-klokker som snakker med mobilen din, og blant annet gir deg beskjed om hvem som ringer eller om du har mottatt tekstmeldinger.

(Kilder: Pocketpcthoughts.com)

Kommentarer (6)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen