Delta i forumet

Nå har Teknofil.no og Mobilen.no endelig fått på plass forum! Her kan du diskutere din teknofile hverdag med likesinnede, stille spørsmål om mobil, GPS, TV-er, abonnementer og bredbånd, samt kommentere artikler eller gi ris og ros til redaksjonen. Du kan også drøfte tjenestene Speedometer og Ringepriser, og annet relevant innhold.
 
De beste, mest relevante eller morsomste innleggene vil også bli publisert i magasinet Teknofil.
 
Levende nettside
Formålet med å lansere et forum, er å skape en mer levende nettside med større interaksjon mellom deg som leser og oss i redaksjonen. Har du for eksempel et spørsmål om en ny GPS på markedet, kan du stille dette i forumet, og få svar både fra andre lesere og fra journalistene i Teknofil.no- og Mobilen.no-redaksjonen.
 
Du kan selv velge om du vil opprette en egen brukerprofil, eller delta i forumet som gjest. Du vil kunne kommentere alle artiklene fra de to nettsidene i forumet. Hvem lager de beste LCD-TV-ene? Er du forbannet på din mobiloperatør? Får du det bredbåndet du betaler for? Elsker eller hater du Iphone? Tar det for lang tid å sende inn mobiler på service? Hva er din favorittnettbutikk? Skriv dine kommentarer og spørsmål i forumet.

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen