Dell erter HP på Twitter

Michael Dell (Bilde: Dell)

Dell erter HP på Twitter

HPs nedleggelse av PC-avdelingen kommenteres av Michael Dell.

De fleste har antakelig fått med seg nyheten om at HP nå har besluttet å separere ut PC-avdelingen sin. Naturlig nok har begivenheten vekket reaksjoner i bransjen, og nå har sjefen for en av HPs argeste konkurrenter, Michael Dell, offentligjort sitt syn på Twitter.

Tar et hånlig farvel

Overraskende nok dropper Dell den saklige tonen og skriver den 19. august: «HP...de kaller det en separasjon, men det føles som en skilsmisse». Dagen etter følger han opp med «Adjø HP, synd dere ikke vil være i PC-bransjen mer, men det vil vi mer enn noensinne. Hvordan ville du sagt farvel til HP?»

HP på sin side var ikke svar skyldig og repliserte med følgende Twitter-melding: «Ikke så fort Michael Dell. Vi er fremdeles den største PC-produsenten i verden. Teamet vårt forblir 100% dedikert.»

Til dette svarte Michael Dell: «100% dedikert til å overlate avdelingen til ukjente eiere med ukjent strategi og med en ukjent tidsramme.»

Det er vel liten tvil om at Dell vil tjene på HPs nedleggelse, så den smått arrogante oppførselen er kanskje forståelig. Dell har imidlertid også merket problemene i PC-markedet og hadde en nedgang i salg på 3,5 prosent i andre kvartal.

(Kilde: Comon)

Kommentarer (6)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen