De første bildene av Palms 3G-Treo

Palm Treo 750v rykterFlere nettsteder har nå lagt ut bilder av det som skal være Palms Treo for det europeiske markedet. Selskapet har allerede bekreftet at en slik modell eksisterer, men har ikke løftet på sløret når det kommer til spesifikasjoner og lanseringsdato.

Ifølge ryktene vil den nye Treo-modellen kunne brukes både i 3G-og GSM-nettene, og den har EDGE for ekstra rask dataoverføring i utkantstrøk. Palm har dessuten fjernet den ytre antennen mange har irriterert seg over på tidligere modeller.

Den nye telefonen skal ellers være ganske lik søstermodellen Palm Treo 700w, som allerede har vært i salg i USA i lengre tid. Den vil kjøre Windows Mobile for Pocket PC, og har en trykkfølsom skjerm med en oppløsning på 240 x 240 punkter.

MSMobiles.com hevder i tillegg at den nye Treo-modellen vil mangle Wi-Fi, uten at dette har blitt bekreftet eller avkreftet av noen andre kilder.

I første omgang er det Vodafone som har sikret seg rettigheten til det nye skuddet på Treo-stammen. Ryktene tilsier at telefonen vil lanseres i Vodafone-nettene allerede i september. Det er uklart om og når andre europeiske operatører får starte å selge den.

Barnet har ennå ikke fått noe navn, men mange har tippet på Treo 750.

(Kilder: Brighthand, Cool Smartphone, MS Mobiles)

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen