Test

Cooler Master Silent Pro Gold 600 W

Med et marked som renner over av gode produkter, kjemper produsentene kontinuerlig med å toppe hverandre ved å produsere mer stabile, mer effektive og mer stillegående strømforsyninger. Når samtlige produkter fra de store og kjente merkevarene som oftest er av god kvalitet, fyres det fort i gang en rekke markedsføringstiltak for at akkurat et spesifikt produkt skal skille seg ut fra mengden.

Cooler Master lanserte nylig serien "Silent Pro Gold", de første strømforsyningene fra kjølegiganten med gullsertifiseringen til 80-plus. Akkurat dette med 80-plus-sertifisering har vært en av de store tingene den siste tiden. Med en energieffektiv strømforsyning, som 80-plus-direktivet belønner, leverer som oftest den samme strømforsyningen stabile spenninger og et lavt støynivå.

Silent Pro Gold-serien byr på modeller fra 600 til 1200 Watt. Ved å kjøpe en slik strømforsyning har du muligheten til å vinne en klump med ekte gull. I dag skal vi ta en nærmere titt på versjonen med 600 W under panseret. Hvis det heller er spesifikasjonene som vil friste deg, kan strømforsyningen skilte med én massiv +12 V-linje, lavt støynivå, modulære kabler og et spesielt termisk design. Vi tar en nærmere kikk!

Takk til Cooler Master som sendte strømforsyningen til test.

Cooler Master Silent Pro Gold 600 W   Les mer »

Kommentarer (5)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen