Cooler Master oppgraderer CM 690

Strengt tatt er det to etterfølgere som kommer i kjølvannet av CM 690, nemlig en standardversjon og en som har fått tilnavnet Advanced. Dog er det bare Advanced-versjonen som kommer til Norge.

CM 690 II Advanced er kategorisert som et vanlig miditower, men Cooler Master mener likevel at det her er plass som i fulltower. Her er det blant annet plass til tre skjermkort, to radiatorer for vannkjøling samt en rekke harddisker. Kjøleløsningen i dette kabinettet skal også ha blitt bedre, med større perforeringer både under, på fronten og på toppen. Disse perforeringene har egne filtre og totalt er det mulighet for opptil 10 vifter.

Videre legger Cooler Master vekt på at dette er et brukervennlig kabinett. Det skal nemlig ha blitt enda enklere å rydde i kablene, samtidig som hullet i bakplaten har blitt noe endret for nye prosessorsokler.

CM 690 II Advanced byr videre på en ekstern docking for harddisker, en liten harddiskramme for 2,5- og 1,8-tommers enheter samt en avlastningsbrakett for skjermkortene dersom du har mange av dem. Totalt er det plass til seks harddisker og fire optiske enheter.

Kabinettet er ventet på markedet noe senere i januar, med en veiledende pris på 99,50 €.

(Kilde: Cooler Master)

Kommentarer (6)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen