Test

Contour Rollermouse Pro 2

Musearmsrelaterte plager er både reelle og kjedelige. Selv må jeg innrømme at jeg lenge har befunnet meg i den gruppen som rett og slett ikke har brydd meg om dette, frem til de siste årene. Her på bruket hadde vi nylig en person som måtte ta ut en lengre sykemelding nettopp på grunn av musearmsrelaterte problemer.

Et av produktene som skal gjøre bukt med, forbedre eller forhindre slike skader, er Rollermouse Pro 2. Produsenten Contour har spesialisert seg på ergonomiske produkter, deriblant Rollermouse-serien med musepekere. Vi har tidligere sett på Rollermouse Free, og i dag er det Rollermouse Pro 2 vi skal gå nærmere inn på.

I starten av Juni mottok vi Rollermouse Pro 2, og i perioden har den vært i bruk at undertegnede selv, samt en annen ansatt innenfor Tek-nettverket, personen med nevnte musearmsrelaterte plager. Det er temmelig sjeldent vi tester et produkt over såpass lang tid, men denne gangen var det helt nødvendig.

Husk at et produkt som dette er som å bevege seg inn i en ny verden. Du må være forberedt på at det vil føles vrient og rart i begynnelsen, men det blir bedre over tid. Følg med meg videre, så skal vi ta deg igjennom produktet Rollermouse Pro 2, med både spesifikasjoner og erfaringer.

Contour Design RollerMouse Pro2   Les mer »

Kommentarer (13)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen