Casio i børstet aluminium

Med 5 megapiksler og 3x optisk zoom, føyer kameraet seg pent inn i den store gruppen kameraer med disse spesifikasjonene. Dette ser ut til å bli en langvarig standard, da det gir kompakte kameraer som gir høy nok oppløsning og god fleksibilitet for de fleste brukere.

Casio har ingen optisk bildestabilisator, slik vi ser hos flere og flere produsenter, men de tilbyr nå en elektronisk stabilisator. Hvordan denne fungerer i forhold til de optiske gjenstår å se, men det er ikke tvil om at det er enklere å bygge, og bør være med på å holde prisen på kameraet nede, samtidig som det gir en stabiliseringsfunksjon om er svært ettertraktet.

Kameraet har ikke store mengder manuelle funksjoner, og retter seg heller ikke mot et publikum som ønsker slikt. Dette er et kamera du har i lommen eller håndvesken, og trekker fram for å knipse et bilde. Mens du gjør det, har du et meget lekkert redskap for hånden, som ikke skjemmer ut fotografen eller omgivelsene. Svart børstet aluminium er meget stilig, og bør også gi et robust kamera.

For å kompensere for manglende manuelle funksjoner, har kameraet ikke mindre enn 28 motivprogrammer. Dette synes vi kanskje er i overkant, da det vil være tidkrevende å bla seg gjennom alle for å finne det som passer til anledningen. Men du vil antakelig finne noen du liker å bruke, og da blir de greie å finne fram til.

Casio har en funksjon for å restaurere gamle bilder. Du kan avfotografere et gammelt bilde, så kan kameraet justere det, så det får riktigere farger, og blir bedre enn originalen. Det kan også rette opp bildet, dersom du ikke har klart å ta det så det blir helt geometrisk riktig.

Kameraet skal bli tilgengelig i slutten av måneden, og vi forventer en gatepris på rundt 2000 kroner.

Kommentarer (1)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen