Bygger gigantmobil

Det er ikke så ofte vi serverer agurknyheter fra eiendomsbransjen. Men når noen legger frem planer om å bygge en 34 etasjers bygning formet som en mobiltelefon, fortjener vedkommende litt ekstra oppmerksomhet.

Det er nemlig akkurat det mobilselgeren John Ilhan har gjort. Bygget skal, hvis det godkjennes av myndighetene, reises i sentrum av Melbourne i Australia. Ilhan håper mobilbygningen skal tjene som Melbournes landemerke, da han mener byen ikke har noe har noe slikt fra før:

- Enhver by har en spesiell bygning. Sydney har operahuset, hvorfor ikke dette for Melbourne?, spurte han avisen Herald Sun.

Den 120 meter høye bygningen skal likne en mobiltelefon så mye som mulig, med et gigantisk tastesett og skjerm, og en antenne på toppen. Mens de nederste etasjene skal huse Ilhans eget mobilutsalg og andre butikker, skal etasjene nærmest himmelen gi rom for 160 luksusleiligheter.

Ilhan håper også at deler av bygget skal kunne brukes som konferansesenter for sammenkomster og konvensjoner innen mobilbransjen. Og prislappen? 40 millioner australske dollar, eller 194 millioner norske kroner om du vil.

(Kilder: Textually, Herald Sun)

Kommentarer (8)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen