Blir Sony Ericsson urmakere?

Torsdag kveld er verdenspressen invitert til Berlin for å overvære Sony Ericssons storlansering. Diskusjonsforumene på nettet flommer selvsagt over av rykter, med mange håp om både avanserte og lekre mobiler.

Etter at Sony Ericsson kom med en liten teaser på sine egne nettsider har imidlertid ryktene begynt å gå om at selskapet vil slippe en serie klokker. Dette på grunn av at selskapet har vist frem en sort boks, som minne om boks som den originale Bluetooth-klokken fra Sony Ericsson ble levert.

Mindre enn originalen

På diskusjonsforumet til Esato går de faktisk så langt som å si at selskapet kommer med tre nye Bluetooth-klokker. En av klokkene skal faktisk være utstyrt med Walkman-merket til selskapet, mens de to andre ikke har noe spesielt merke. Allikevel skal alle tre kunne styre musikk med snarveistaster.

Alle de tre klokkene skal faktisk være mindre enn den originale MBW-100 som kom på markedet i fjor høst. En av klokkene er utstyrt med en rem av metall, mens de to andre er utstyrt med vanlig lærrem.

Det sies imidlertid at det vil bli lansert nye mobiler i tillegg til de nye klokkene. Uansett vil vi få svaret om noen timer.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen