Blåtann i full stereo

Det finnes i dag et utall forskjellige Blåtann-headsett på markedet. Det er imidlertid så godt som ingen av disse som støtter lyd i stereo, det vil si med to stykk øretelefoner. Den kjente headsett-produsenten Bluetake har sett denne mangelen og lanserer nå det nye stereo-headsettet BT420.

Musikk er utvilsomt det viktigste bruksområdet for det nye headsettet. Man spiller simpelten av musikken sin på mobiltelefonen, som sender lyden videre til headsettet gjennom luften.

På denne måten slipper man det vanlige slitet med å plugge til og plugge fra øreplugger og kabler. Man tar simpelten på seg headsettet og kan siden bevege seg fritt innen 10 meters rekkevidde fra mobiltelefonen.

Det skal også være mulig å bruke headsettet sammen med Minidisc, Discman og MP3-spillere. Bluetake har nemlig utviklet en Blåtann-sender som kan kjøpes som tilbehør til BT420. Denne plugges til minijack-utgangen på spilleren og sender musikken videre til headsettet.

BT420 er ikke bare dugende til musikk. Headsettet kan også brukes til å føre samtaler, og har en mikrofon som kan brettes ut når man skal ringe. Ifølge Bluetake skal man kunne ringe i 8 timer før batteriet i headsettet sier takk for seg. Lytter man til muskk synker levetiden til 6 timer.

Det er i skrivende øyeblikk ikke klart når Bluetake BT420 vil være tilgjengelig i butikkhyllene, eller hvor mye headsettet vil koste.

Kommentarer (3)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen