Betaversjon av Google Base

Google Base

Google Base tilbyr deg å legge en mengde typer informasjon ut på nettet. Her kan du finne alt fra oppskrifter på tikka masala til matematiske kurs på universitetsnivå. Omtaler, artikler, hendelser, stillingsutlysninger og produktinformasjon er bare noen av tingene Google forestiller seg at brukerne skal legge inn.

Og det er nettopp det Google Base handler om; brukerne. Her er det mulig for alle som har en Google-konto å legge inn den informasjonen de ønsker, gjerne med bilder. Om du vil, kan du selge bilen din ved hjelp av Google Base.

En ting Google Base vil være god på, er å søke i databaser som tidligere har vært lukket for søkemotoren. Eierne av databaser kan nå laste opp de deler av databasen de ønsker skal være søkbar til Google Base ved hjelp av XML-filer.

Når du laster opp noe til Google Base, må du beskrive objektet med en rekke nøkkelord. I tillegg kan du bruke felt som allerede er spesifisert for den kategorien du laster opp i, eller lage din egne informasjonsfelt. Og om du ikke finner en kategori objektet ditt passer i, kan du lage din egen.

Du kan prøve betaversjonen av Google Base på base.google.com.

Kommentarer (1)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen