Betal med skjermen

Det kommer stadig vekk nye betalingsmetoder der du bruker mobiltelefonen. Nå har Movie Box Office lansert enda et nytt konsept - virtuelle billetter direkte på mobilskjermen.

Billetten er enkelt og greit en strekkode, som fungerer som kvittering på at du har betalt. For å få strekkoden må du gå inn på en nettside og taste inn betalingsinformasjonen.

Kort tid etter at betalingen er registrert får du en tekstmelding med en direktelenke til et nettsted som viser strekkoden på skjermen.

Testes ut på amerikansk kino
Den nye betalingsmetoden har allerede blitt tatt i bruk av kinoen Emagine Entertainment, som ligger i Detroit. I skrankene har det blitt installert egne scannere som kan lese strekkoden fra mobilskjermen.

For å bruke tjenesten kreves det ikke annet enn at telefonen din har internett, og at den har fargeskjerm. Dette er standard på majoriteten av dagens mobiltelefoner.

Spådommene om at mobiltelefonen en vakker dag vil overta helt for dagens minibankkort og andre betalingsløsninger ser sakte, men sikkert ut til å slå til.

(Kilder: Movie Box Office, DetNews)

Kommentarer (1)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen