Belønning for Exchange-migrering

IBM har utvidet sitt Move2Lotus-program med et noe mer fargerikt initiativ kjent som "Migrate to the Penguin". Prinsippet går ut på å migrere Exhange-installasjoner over på Lotus og Linux.

I en tidsbegrenset periode tilbyr IBM 20 dollar pr. lisensierte Exchange-bruker, men setter et tak på 20 000 dollar for et helt prosjekt.

For å gjøre det enklere å "prøve" Lotus tilbyr man også en prøveperiode på Domino i IBMs eget datasenter slik at man kan testkjøre uten å måtte installere på boksene til kunden.

Microsoft introduserte for kort tid siden en utvidelse av Exchange med FrontBridge, som er en ekstrapakke for Hosted Exchange. Sist høst lanserte IBM versjon 7.0 av sin plattform og bekreftet opptil 400 prosent ytelsesøkning sammenlignet med forrige generasjon.

En av de sterkeste argumentene til IBM er at man har en ganske klar "roadmap" med klare tidsfrister. Microsoft på sin side har vært kjent for å være noe mer rufsete i kantene med tanke på tidsfrister. Exchange 12 blir kanskje utsatt til neste år, noe som kan bety 4 år uten oppgradering av denne plattformen.

(Kilde: The Register)

Kommentarer (1)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen