Ask relanserer søkeside

Søketjenesten Ask har nå relansert sin søkeside, og den nye siden skal visstnok allerede ha fått ros fra analytikere som til daglig driver med vurdering av søkemotorer. Spørsmålet er om Ask klarer å overbevise surferne.

Google er allerede den suverent mest brukte søkemotoren med halvparten av alle søk ifølge selskapet ComScore. Ask er rangert som nummer fire bak Google, Yahoo og Microsoft, med 5 prosent av alle søk.

Den nye søkesiden til Ask får nytt brukergrensesnitt - hovedsiden er blitt forenklet og bakgrunnsbildet skal kunne skreddersys av brukeren. Videre har Ask fått søkefunksjon som viser bilder og videoer i miniatyrformat i forstørret utgave når musepekeren holdes over.

Søkeresultatene blir justert etter hvor brukeren befinner seg, med lokal informasjon om næringsvirksomheter og begivenheter. Søkeresultatene kan lagres i en spesiell mappe som eventuelt kan deles med andre brukere.

Den største nyheten i Ask er kanskje likevel at alle typer søk er samlet på én side. Søkeresultatet er delt i tre seksjoner som skal gjøre søket mer brukervennlig.

(Kilde: Cnet News.com)

Kommentarer (5)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen