Apple tar omstartproblem på alvor?

Ifølge en post på Apples informasjonssider, er selskapet nå offisielt klar over det såkalte "reboot"-problemet til de nye MacBook- og MacBook Pro-maskinene med Intel-prosessorer.

Notisen som finnes på denne siden gir ingen informasjon om hvordan man kan løse problemet, men at man bare skal ta kontakt med AppleCare for service.

En slags brukergruppe for Mac-kunder som er i besittelse av en maskin som plutselig krasjer og starter på nytt, har blitt opprettet på http://www.macbookrandomshutdown.com/

Nettstedet gir Mac-brukere muligheten til å fortelle sin egen historie og oppfatning av Apple/MacBook. Dessverre er de fleste av postene rimelig negative og MacBook kalles blant annet for Crashbook.

Kanskje er det dette nettstedet som har utløst Apples tolinjers notis på egen nettside om at de rammede kundene kan ta kontakt med AppleCare? Selskapet har måttet tåle betydelig kritikk for oppfølgingen av problemer rundt sine Intel-Mac. Forhåpentligvis er dette bare innkjøringsproblemer etter at selskapet byttet fra Power- til Intel-arkitektur tidligere i år.

(Kilde: ITWorld)

Kommentarer (18)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen