Apple knebler nettside

Apples produkter har blitt ekstremt populære de siste årene.

Ryktene om produktene har nesten like stor popularitet.

Apple var derimot ikke like fornøyd med ryktespredningen.

Les også:
Ny supertynn bærbar fra Apple
.
Reparerer din iPod raskt og billig
.
Kjøp heller musikk på CD
.

Populær side
Det er mange nettsteder som lever på å spre rykter om Apple. Ikke alle er like etterrettelige, nettsiden Thinksecret.com var derimot svært så korrekt ifølge Engadget. Mannen bak, Nick Ciarelli, har angivelig mange og gode kontakter på innsiden av selskapet.

Han har over lengre tid foret omverdenen med rykter og nyheter om Apple. Apple fans var meget fornøyde. Apple selv mislikte det derimot så pass at de i 2005 saksøkte nettsiden.

Stenger siden
Saken har brukt lang tid i systemet, men Ciarelli og Apple har nå kommet frem til en avtale. Ciarelli må stenge sin nettside, men får hemmeligholde kildene han har hatt. Trolig har han også mottatt et betydelig beløp, for han er slett ikke misfornøyd med avtalen.

- Jeg kan bare si at jeg er veldig fornøyd med avtalen vi har kommet frem til. Jeg vil takke Electronic Frontiers Foundation og min advokat Terry Gross for støtten de har gitt meg, sier Ciarelli ifølge Engadget.

Han hadde nok ikke vært særlig fornøyd med å måtte stenge sitt livsverk om det ikke var økonomisk gevinst inne i bildet.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen