App lar deg spille av gratis musikk

Mange bruker sin Android-telefon som MP3-spiller, og gjør det ved å ha importert eget musikkbibliotek eller ved hjelp av programmer som Spotify eller liknende. Nå har det kommet en app som vil gjøre musikklyttingen på smarttelefonen enda mer fleksibel.

Ghosttown Music har lansert appen Ghosttown på Android Market – som kort og godt lar brukeren lytte gratis til ubegrensede mengder musikk. Dette er mulig ettersom applikasjonen søker på nettet, og spesielt gjennom YouTubes enorme samling.

Ghosttown virker over 3G, 4G og WiFi, og forenkler brukeropplevelsen. Appen tilføyer også noen nyttige funksjoner – man kan søke etter artister eller album, lage egne spillelister, legge til låter som favoritter og dele musikk med venner.

Alt dette uten å bli utsatt for plagsomme anbefalinger som "likte du x, kommer du til å like y!"


Hvor lovlig er det?

Hvorvidt musikkbransjen og deres advokater er begeistret for Ghosttown er en annen sak. Om appen får fortsette å eksistere eller ikke gjenstår å se, men enn så lenge kan du jo sjekke den ut.

Ghosttown kan lastes ned gratis fra Android Market. Applikasjonen krever Android 2.1 eller nyere, og det koster en femmer å bli kvitt reklamen.

(Kilder: Droid-life, Eurodroid)

Kommentarer (8)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen