Amobil på Nokia World

Finanskrise til tross, Amobil er til stede på Nokia World. Nokia har nemlig oppe en "webcast", som strømmer video rett fra foredragene som holdes. 

Vi sitter altså godt plantet på kontoret, men lover å likevel ha bred dekning fra arrangementet med tidlige lanseringsnyheter. 

To nye musikktelefoner

Foreløpig er det som vanlig i slike arrangementer en god porsjon med skryt fra produsenten. Det Nokia imidlertid har avslørt, er at vi vil se to nye "enheter" fra Nokia med musikkfokus. Etter alt å dømme er det altså snakk om to nye musikktelefoner. 

I det vi skrev denne saken ble N97 Mini lansert. En egen sak om dette vil dukke opp på forsiden straks. Men nøkkelordet er "sosial internettbruk", og skal altså være koblet opp mot Facebook og andre sosiale tjenester.

På det første foredraget fra Olli-Pekka Kallasvuo, administrerende direktør i Nokia, fikk vi vite at også Navteq er til stede. Fra denne kanten skal vi få høre noe nyheter relatert til GPS-funksjonaliteten i mobiltelefoner.

Flere samarbeidsavtaler

Kallasvuo avslørte også at det vil komme mye mer ut av samarbeidet mellom Nokia og Microsoft, og avslørte samtidig at vi vil få se flere samarbeidsavtaler mellom Nokia og andre i bransjen de kommende månedene. 

Kommentarer (2)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen