Alle TV-ene fra CES

Elektromessen CES er over for i år og det ble vist frem mye nytt. Et område mange interesserer seg for er planene TV-produsentene sitter med. Her kan du få full oversikt.

Lister 44 skjermer
Nettstedet Engadget har nemlig tatt på seg jobben med å gå gjennom de fleste av skjermene som ble vist frem på årets messe. I sin oversikt har de med over 40 skjermer fra produsentene Sony, Panasonic, Samsung, Toshiba, Sharp og flere. Her er både LCD og plasmaskjermer tatt med, og alle skjermene er selvfølgelig med HD-oppløsning.

For eksempel kan du lese om Panasonics syltynne Viera plassmaskjerm og JVCs LT-serie, som er spesialdesignet for å settes opp med en Ipod. På listen er det oppført pris og lanseringsdato i de tilfellene hvor slik informasjon finnes. Prisen er derimot lagt opp for det amerikanske markedet. I Norge vil nok de fleste skjermene bli noe dyrere om de i det hele tatt kommer hit til landet.


Noe for enhver
De fleste av skjermene vil lanseres i løpet av den kommende våren og sommeren. Selv om de helt gigantiske skjermene glimrer med sitt fravær bør det være noen skjermer her som appellerer til selv de mest kravstore.

Her kan du se hele Engadgets oversikt.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen