Konkurranse

Akams julekalender, 19. desember

En av dagens premier.
En av dagens premier.

I dag er premiene ganske spesielle, og kanskje for de litt ekstra entusiastiske. FotoVideo har gitt en softboks til blits, som bærer det velklingende navnet Aurora Octabox Firefly 50cm. I tillegg har de gitt et litt spesielt stativhode, beregnet på lange teler, nemlig Benro Gimbal GH-2 hode Camo. Siden disse premiene henvender seg til to veldig forskjellige brukergrupper, trekker vi to vinnere som får hver premie.

Softboksen passer de fleste blitser, og gir et veldig jevnt og fint lys. Stativhodet tåler vekt på opp til 23kg, så her burde du få plass til de aller største telene og stort kamera.

For å vinne en av disse, må du svare riktig på spørsmålene nedenfor.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året, og det er nye premier hver dag. Ansatte i Edda Media AS eller FotoVideo, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

  1. Hvilke blitser passer Aurora Octabox til
  1. Hvorfor trenger man et eget stativ til store teler
  1. Hvilket land var det siste Skottland invaderte?

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 19. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:Kommentarer (2)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen