Acrobat 7.0 ute

Det er hovedsaklig muligheten til å fylle ut skjemaer og å sende disse over Internett som er den beste nye egenskapen. Dette tillater organisasjoner som bruker PDF-formatet mye å bruke dette formatet også på nettsider der det kreves tilbakemelding fra brukeren.

Det er nå også mulig å integrere Visio-objekter i PDF-dokumenter, og ved å la muspekeren stå i ro et øyeblikk, vil den vanlige muspekeren bli omgjort til en tekst-velger. Denne måten å velge tekst på blir fort veldig intuitiv, men er ikke slått på til vanlig.

En versjon av Yahoo! Toolbar er nå integrert i Adobe Reader, og lar deg søke etter PDF-dokumenter på nettet. Dette er en veldig kjekk egenskap som hjelper deg dersom du skal finne igjen et dokument du har funnet på nettet tidligere. Vi skulle likevel gjerne sett støtte for Google Print, slik at man kan søke også i vanlige bøker.

Versjon 7.0 er enda ikke klar i norsk versjon, men dette regner vi med at kommer snart. Adobe Reader finnes for svært mange operativsystemer, blant annet Palm OS, PocketPC, Symbian, Windows, MacOS, Linux og Solaris. Du kan hente ned siste versjon fra Adobe.

Kilde: Adobe.com

Kommentarer (4)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen