55 øre minuttet - til alle

Priskuttet utgjør for Chess 23 prosent reduksjon på de høyeste prisene. – Det betyr 50 millioner i redusert telefonregning for kundene våre, sier Vollvik til Dagbladet.

Vollvik sier at Chess i år får et resultat på 200 millioner kroner, noe han vil at kundene skal nyte godt av. Han mener andre i markedet må følge etter.

Følger etter
En annen lavprisleder, Noextras.net, varsler at de vil følge opp prisreduksjonen til Chess. – Hvis Chess gjennomfører dette kommer vi definitivt til å skru på kalkulatoren, sier daglig leder John Olve Andersen til Dagbladet.

Øystein Eriksen i Onecall, som også har store prislederambisjoner, sier: - Først må vi se om Vollvik gjennomfører dette. Gjør han det vil vi følge ham, sier Eriksen.

Guri Wormdahl i NetCom betegner Chess-prisen som ”utrolig billig”, men vil ikke love at NetCom følger med i prisgalloppen.

Atle Lessum i Telenor sier: - Vi kan ikke utelukke at også vi må kutte prisene.

God julenyhet
En prisstatistikk utarbeidet i sommer viste at Norge var blitt det dyreste mobillandet i Norden.

Willy Pedersen i Post- og teletilsynet betegner Chess-offensiven som ”en god julenyhet”. Han er også tilfreds med at Chess gjør dette selv om selskapet er kjøpt av TeliaSonera, som eier NetCom.

Forsiden akkurat nå

Til toppen