- Stopp med volden!

Youtube mottar i gjennomsnitt 13 timer med video per minutt på sine sider. Det sier seg selv at det er vanskelig å følge med på alt innholdet som blir lastet opp. Nå vil de ha din hjelp til å fjerne vold fra sine sider.

Mer spesifikt er det ungdomsvold den populære nettsiden vil til liva. Nettsiden har et ønske om å bli kvitt slike videoer fra sine sider og har nå lagt inn en egen knapp på sine sider kalt "Ungdomsvold". Når brukere klikker på knappen vil Youtube motta en melding og vurdere hvorvidt videoen passer inn på deres sider.

- Slik som dere så blir vi stadig overrasket, beveget og underholdt av videoene folk legger opp på Youtube. Og, som dere, blir vi av og til skuffet når folk bruker Youtube for mindre positive formål, skriver Youtube-teamet på sin blogg.


Youtube har lagt inn "Ungdomsvold" som egen rapporteringsfane.

Det er tydelig at personene som administrerer Youtube finner ungdomsvold verken underholdene eller morsomt og vil gjøre det enkelt å fjerne disse videoene fra sine sider.

Ungdomsvold er slett ikke det eneste brukerne kan rapportere om. Her er det også mulig å rapportere om vold mellom voksne, dyremishandling, mobbing, seksuelt innhold og selvfølgelig brudd på opphavsretten.


Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen