Hovedsponsorer:
Samarbeidspartnere:

Velkommen til Tek.no-konferansen i Kragerø

Telecruise arrangeres for 11. år på rad, men bytter navn og er denne gangen på land, ikke til sjøs. Møt opp i Kragerø den 28-29 mai og ta del i bransjens fremste arena for faglig påfyll, debatt og forretningssamtaler.


Det finnes to billetttyper. Den ene dekker hele arrangementet inklusive sosial kveld dagen før konferansedagene, den andre dekker kun de to konferansedagene. De beste rommene går først, så sørg for å melde deg på tidlig!


Flere av deltakerne har allerede meldt sin ankomst på onsdag kveld. For de som tar turen ned på onsdagen arrangerer vi en hyggelig aften på hotellets egen Beach Club. Her serveres grillmat med tilbehør ved vannkanten, vi garanterer topp stemning! Vi oppfordrer alle til å få med seg denne kvelden - en flott anledning til å treffe gamle kjente og nye bransjefolk.

Event-kalender

28. - 29. Mai 2015

Tek.no-konferansen, Kragerø Resort

12. November 2015

Tek.no-konferansen Quality Hotel Expo

Fra programmet

Ketil Solvik-Olsen, samferdselsminister

Ketil Solvik-Olsen, samferdselsminister

FRP har lovet å lytte til telebransjen, men nå begynner bransjen å bli utålmodig. Ketil Solvik-Olsen kommer til Kragerø for å fortelle hvordan han har festet grepet om telepolitikken, og hvordan dette grepet skal gi resultater.

Fra programmet

Berit Svendsen, adm. dir. i Telenor Norge

Berit Svendsen, adm. dir. i Telenor Norge

Snart vet vi hvordan konkurransesituasjonen i det norske telemarkedet ser ut. Men spiller det egentlig noen rolle for Telenor hvem konkurrentene er og om Teliasonera får kjøpe seg store i Norge?

Fra programmet

Gry Nergård, forbrukerombud

Gry Nergård, forbrukerombud

På Tek-konferansen skal forbrukerombud Gry Nergård fortelle hvorfor ombudet frykter at smarte hjem skal bli arena for mekanismer som låser forbrukerne til bestemte produkter og leverandører.

Fra programmet

Olav Lysne, leder i Lysne-utvalget

Olav Lysne, leder i Lysne-utvalget

I september skal Lysne-utvalget foreslå konkrete tiltak for å styrke beredskapen og redusere den digitale sårbarheten i samfunnet. På konferansen skal han fortelle hvordan kartleggingen foregår og utvalget jobber.

Tek.no Golf Challenge 2015

Tek.no Golf Challenge 2015

 

Vi gleden av å invitere deltagere på TEK.no-konferensen til en sosial, uhøytidelig og hyggelig golfturnering på en av Norges beste golfbaner. Vi har totalt 80 plasser og det er først til mølla som gjelder. Tek.no Golf Challenge »

#Tekkonf